НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК

"ДНІСТРОВСЬКИЙ КАНЬЙОН"

shop-ad

Подорожуй безпечно!

092

На території НПП «Дністровський каньйон» спільно з Відділом туризму Тернопільської ОДА, Управління ДСНС України у Тернопільській області та інструкторами тур фірми «Білий бізон» проведено семінар та навчальні тренінги в рамках реалізації проекту "Подорожуй безпечно" для представників активних видів туризму.


У програмі було дві секції - теорія і практика.
ТЕОРІЯ: - розвиток туризму в Тернопільській області; - активне літо для активних туристів; - можливості відпочинку на Дністрі; - проблематика Дністра.
ПРАКТИКА: - наявні для використання плавзасоби та їх правильне використання; - безпека на воді; - запобігання нещасним випадкам та перша медична допомога; - водолазна практика.
Захід проведений з метою звернути особливу увагу на безпеку любителів водних видів туризму під час сплавів у розпал сезону. Це пов’язано у першу чергу із тим, що перебування на воді на плавзасобах завжди несе певну потенційну небезпеку. Метою заходу було ознайомити та навчити людей як себе правильно поводити в таких умовах, як правильно перебувати на плавзасобах та надати першу медичну допомогу потерпілим у разі необхідності.

093

094

095

096

097

098

Додати коментар


Захисний код
Оновити